Ons Huis

Ons Huis

Multifunctioneel centrum

Al 50 jaar kunt u in Ons Huis terecht voor feesten, partijen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ons Huis biedt onderdak aan verschillende sport- en gymclubs, muziek- en dansverenigingen. Daarnaast worden er heel veel andere activiteiten in en om Ons Huis georganiseerd.


Contact


071-5801172
Kosterspad 3

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws:
www.onshuiszoeterwoude.nl
 

 
Jeugdraad Jeugdraad

Rommelmarkt

De rommelmarkt staat alweer bijna voor de deur. De rommelmarkt commissie is al druk bezig met de voorbereidingen.
Op zaterdag 25 mei wordt de rommelmarkt gehouden. Zonder vrijwilligers wordt deze rommelmarkt niet zo’n groot succes. Daarom zijn wij heel erg opzoek naar VERKO(O)P(ST)ERS. Dus lijkt het je leuk om spullen te verkopen, te helpen uitzoeken of op een andere manier een steentje bij te dragen? Of weet je/u nog iemand, een vriendin, vriend, buren... Kom ons dan alsjeblieft helpen. Voor verdere informatie kunt u bellen naar Ons Huis 071-5801172 of naar Carola 06-29531566.

Loterij wandel 3 daagse

Net zoals vorig jaar zal de Jeugdraad ook dit jaar de loterij bij de avond 3 daagse organiseren 5, 6 en 7 juni vanaf SJZ. Iedereen die hieraan meedoet kan na afloop bij ons komen enveloppen trekken voor een leuk prijsje. Vorig jaar was het een succes!
Om de tafel te kunnen vullen met prijzen willen wij een beroep op u doen. Heeft u nog wat leuks in huis wat kan dienen als loterij prijs voor kinderen? Lever dit af in het Ons Huis, dan zorgen wij dat het op de loterijtafel terecht komt.

Oud papier (gaat verhuizen)

Het oude papier is nog steeds geld waard. U spaart toch met ons mee?
U kunt uw oud papier brengen in de middelste garage op het Watertje, achter nr. 27a. Dit kan nog tot 1 mei 2019. Vanaf 1 mei 2019 wordt het oud papier verzameld achter “Ons Huis” kosterspad 3, om hier te komen loopt u langs